tirsdag 3. mars 2009

Endelig fikk jeg brukt brisen min


For et herlig garn å strikke av da... Lagde et par pulsvarmere. Garnet gav mersmak, så flere nøster er nok ikke langt unna. Hadde vært artig å strikka sokker av dette garnet da. Jeg som har sokkedilla kommer garantert til å gjøre det.Jeg er så treg til å blogge. Men kanskje det er fordi jeg strikker så mye? hehe. Det er nok forklaringen. Slenger inn et bilde av et par gjestetøfler og et sitteunderlag med det samme. Slike gjestetøfler må jeg bare lage mange av.
Brukte dem på hytta sist helg. -Utenpå ullsokker. Ble nesten som kalosjer. - Ullkalosjer. Snedig egentlig. Da sparer en sokkene littt, og så blir beina dobbelt så varme. Gubben mener det har klikka litt... Jeg trer på meg den ene sokken etter den andre, og når jeg skal legge meg, så ligger mine lyseblå nattsokker klar.

Det som er mer betenkelig er at jeg har startet å strikke en setesdalsjakke til mitt lille barnebarn. - På pinner 2,5. Jeg ER ikke riktig klok. Den skal det jo tom. klippes i . Herregud. Jaja.
Nå venter Frustrerte fruer på tv 2. Det passer meg.

5 kommentarer:

 1. Jammen vart det fine pulsvarmere av brisen din!! Sånne tøfler er berre supre, godt å vere varm på beina.Liker godt å strikke labber eg og:) Ynskjer deg ei fin veke!!

  SvarSlett
 2. Så deilig Bris så ut - og du fikk nydelige pulsvarmere ut av det. Har ikke prøvd det ennå, men har tenkt å kjøpe sånt garn:-)

  SvarSlett
 3. Hei! Disse tøflene skulle jeg gjerne ha laga! Du har laga mye fint, ser jeg!

  SvarSlett
 4. Flotte pulsvarmera. Må visst kjøpa meg slik tråd eg og, den ser berre lekker ut. Ha ein fin dag:)

  SvarSlett
 5. Disse pulsvantene likte jeg veldig godt, kanskje jeg må prøve jeg også? Garnet så også veldig spennende ut. Ha en fin uke :)

  SvarSlett