fredag 3. april 2009

Påsken er her

Endelig påske. Jeg har vært så sløv til å blogge, men har liksom følt at dagene bare har fløyet avgårde. Men det er jo i grunnen bra. Et tegn på at en trives.
Påsken er herlig. Vi skal på hytta ved sjøen. Været driter vi i. Styggvære er perfekt innevær med peiskos og vin i glasset. Skal sørge for nok garn.

Min kjære datter Merethe og hennes Phillip kom kjørende fra Danmart på onsdag. KJempekoselig å ha dem på besøk noen dager. Bare så synd at de ikke skal feire påske med oss denne gang.

Phillip er svigermors drøm. Han har kjøp dette påskeegget til meg.
Kjempedigert og 2,5 kg :) Det er nok noe å bli feit som en gris av inni der. Men det var visst en baktanke med det hele. Jeg måtte åpne egget i går kveld slik at han kunne få forklareI tillegg til masse å fete seg opp på, lå det 4 nøster tykt og deilig ullgarn der. Ingen har da noensinne strikket sokker til den stakars danske gutten, så han ønsket seg virkelig et par gode ullsokker som kan ligge klar til han kommer på hytta :)
Sokker skal det bli.

4 kommentarer:

 1. Å, så herlig. Det var en artig og kreativ måte og be om et par hjemmestrikkede sokker på. Vi skal også tilbringe påsken ved sjøen og i likhet med deg, skal jeg sørge for godt med hobbyting og vin; koselig. Kjekt å ha deg "tilbake" på bloggen igjen. God påske. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 2. Det må vera kjekt å få eit sånnt påskeegg:)Kjekt å sjå at du var her igjen. God påske!!

  SvarSlett
 3. så koselig med egg...ha ei go påske til dæ og dine....her e været nydelig, men det vara neppe lenge.....klem herfra

  SvarSlett
 4. Så mye fint og flott å se i bloggen din av håndarbeider! Takk for titten kommer gjerne igjen!

  SvarSlett